Uvjeti prodaje


 • Naruči Me d.o.o.– kupnja u Internet trgovini www.narucime.hr
  Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Naruči me d.o.o, Ivana Žbulja 12, 40326 Sveta Marija, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

  REGISTRACIJA
  Kupac može ili ne mora biti registriran na stranici www.narucime.hr kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresu i lozinku.

  NARUČIVANJE
  Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, obavijestit će Kupca pismenim putem i ponuditi zamjenski artikl.

  PLAĆANJE
  Naručene artikle sa troškovima dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti općom uplatnicom, pouzećem pri primitku paketa kurirskoj službi ili kreditnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe. Omogućeno je plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard, Maestro i Visa. American Express karticom se može plaćati na rate te Visa Inspire i Maestro karticama PBZ-a. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja. U slučaju plaćanja kreditnim karticama prilikom narudžbe Kupac ispunjava formular za naplatu te se vrši rezervacija potrebnih sredstava, a transakcija se provodi nakon što Prodavatelj utvrdi da su naručeni proizvodi dostupni.


  IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

  Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
  CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
  Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
  Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
  Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
  Hvala što koristite CorvusPay!

  POTVRDA NARUDŽBE
  Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena te da se provjerava raspoloživost naručenih artikala. Nakon obavljene provjere o raspoloživosti artikala Kupac će e-mailom biti obaviješten jesu li isti raspoloživi te primiti na mail potvrdu o sklopljenom ugovoru u pdf obliku. Ukoliko je odabrao plaćanje virmanom u tom će e-mailu biti obaviješten da može izvršiti uplatu, dok će za plaćanje kreditnom karticom biti obaviješten da je transakcija (uplata) provedena.

  DOSTAVA ROBE
  Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom istog ili drugog radnog dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala putem GLS ili DPD kurirske službe. Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
  Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

  TROŠAK DOSTAVE
  Ciijena ovisi o artiklu i težini paketa te će kupac vidjeti cijenu dostave prilikom narudžbe. Ukoliko je pošiljka nestandardna (velike dimenzije ili masa), Prodavatelj će kontaktirati kupca radi dogovora o troškovima dostave. Dostava se vrši kurirskim službama GLS i DPD.

  POVRAT ROBE
  Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača možete jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat nestručnog rukovanja kupljenim artiklom. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada Vam je roba koja je predmet ugovora predana u posjed.
  Kako biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, obavijestite nas o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka pisanom izjavom na mail info@narucime.hr ili poštom na adresu: Naruči me d.o.o, Ivana Žbulja 12, 40326 Sveta Marija, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor, poslane poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom (u kojoj su navedeni ime i prezime, adresa, broj telefona, telefaksa i adresa elektroničke pošte, te ugovor/narudžba koji potrošač raskida).
  Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom. Naruči Me d.o.o. određuje umanjenje vrijednosti vraćenih proizvoda nakon primitka proizvoda i pregleda iste te o tome obavještava kupca.
  Obrazac za jednostrani raskid ugovora pogledajte ovdje.

  Pravo na jednostrani raskid ugovora Zakonom je isključeno u više slučajeva,
  Naruči Me d.o.o utvrđuje uvjete povrata - postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.Troškove povrata robe snosi Kupac.  REKLAMACIJE
  Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@narucime.hr s napomenom: REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br. Narudžbe). U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

  Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa Zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list. Kupac ostvaruje prava iz jamstva u skladu s Zakonom i prema jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg Kupac dobiva zajedno sa kupljenim proizvodom.

  Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete odnijeti direktno u ovlašteni servis ili ga donijeti kod nas u poslovnicu. Ovlašteni servis utvrđuje stanje proizvoda i odlučuje o tome da li će biti zamijenjen/popravljen. Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu (ako postoji).
  U odnosu na uređaj/opremu, imate prava iz jamstva na uređaj/opremu sukladno priloženom jamstvu. Naruči me d.o.o odgovara za materijalne nedostatke uređaja/opreme. Sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača, reklamacije vezane uz materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori moraju se dostaviti u pisanoj formi putem elektroničke pošte, obične pošte ili telefax uređaja. Jamstveni rokovi su istaknuti uz svaki proizvod u ponudi, osim uz software i potrošni materijal na kojeg nema jamstva. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem , djelovanjem više sile (udar groma, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja, istrošenosti, itd. !!!


  OSOBNI PODACI

  Zaštita privatnosti opisuje kako Naruči me d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Naruči me d.o.o sazna tijekom vašeg korištenja www.narucime.hr internet trgovine. Naruči Me d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Naruči Me internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Naruči Me d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

  ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
  Posjećivanjem stranica Naruči Me d.o.o internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

  IZMJENE UVJETA KUPOVINE

  Naruči Me d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama Naruči Me internet trgovine.

  NARUČI ME D.O.O